10 jaar MooiMentha!

Toen ik op 19 november 2009 de KvK in Rotterdam binnenstapte, had ik nooit gedacht 10 jaar later met MooiMentha te zijn waar ik nu ben.

Destijds begon het allemaal als ‘side project’. Wat extra bij verdienen door wat ik het liefste doe en het beste kan ook vanuit huis aan te bieden. Niet meer hoofdzakelijk websites bouwen, maar ook meer grafisch ontwerp en een combinatie van de twee.

Al snel had ik een paar leuke opdrachtgevers en bijbehorende opdrachten. Langzaam aan groeide mijn klantenbestand en daarmee ook mijn portfolio. Eind 2016 werd dan ook de knoop definitief doorgehakt: ik ging per 1 december volledig zelfstandig!

10 jaar later

De afgelopen 10 jaar is MooiMentha uitgegroeid tot een volwassen ontwerpstudio met een grote diversiteit aan opdrachten. Sommige van mijn eerste opdrachtgevers zijn gebleven, anderen hebben in de loop der tijd afscheid genomen en er zijn een heleboel leuke nieuwe bij gekomen.

Toen ik 10 jaar geleden MooiMentha inschreef bij de KvK was ik totaal niet van plan om ooit helemaal zelfstandig te werken. Het idee dat ik geen collega’s om me heen zou hebben maakte me nerveus, ik kon me er niks bij voorstellen. Inmiddels weet ik dat dit toch veel beter bij mij past. Ik ben opgebloeid als persoon en ook zeker als ontwerper. Ik ben meer mijzelf, laat meer van mezelf zien in mijn designs en durf ook vaker mijn grenzen te verkennen en daar overheen te gaan.

Evolutie logo MooiMentha

De toekomst van MooiMentha

Wat de toekomst mij precies gaat brengen weet ik uiteraard niet, maar zoals het nu gaat, ziet het ernaar uit dat er alleen nog maar meer mooie en leuke uitdagingen op mijn pad gaan komen.

Ik kijk in elk geval erg uit naar wat er allemaal nog staat te gebeuren en alle mooie dingen die ik nog ga maken.

Op naar het volgende jubileum!