Drukwerk kan veel verder gaan dan ‘alleen maar’ huisstijl elementen of flyers. Heb je wel eens gedacht aan een banier op de gevel of stickers om je webshop pakketten mee te personaliseren? Wat dacht je van een mooi naambordje bij de deurbel? Er is zo ontzettend veel mogelijk!


Voordat je helemaal los gaat en alles wilt laten bedrukken wat je los en vast zit… Hartstikke leuk natuurlijk, maar misschien is het toch handig om eerst eens goed te kijken wat je daadwerkelijk nodig hebt en hoe het een meerwaarde kan vormen voor je bedrijf.

Bakkie doen?

Ik ga graag met je aan tafel zitten om samen tot een goed plan te komen. We onderzoeken welke producten passen bij jouw bedrijf en hoe we deze kunnen inzetten. 

We kijken ook goed naar de mogelijke materialen voor de juiste impact. De juiste papiersoort kan net het verschil maken tussen ‘best leuk’ en ‘WOW!’ Ik heb een ruim assortiment aan monsters in huis om uit te kiezen.

Op basis van de oplage bepalen we welke druktechniek nodig gaat zijn, digitaal of ‘klassiek’ offset druk.

De verschillen tussen digitaal en offset drukwerk wordt steeds kleiner en is inmiddels nauwelijks meer waar te nemen.

Digital drukwerk is bij kleinere oplages goedkoper vanwege de lagere opstart kosten. Voor grote oplages is het echter duurder en is offset drukwerk de betere kleus.