De 2018 Schoenzetkalender

Jahaaaa! Komende zaterdag is het weer zover: Sint en Piet meren aan in Nederland! En hoe vieren we dat? Met cadeautjes natuurlijk! Dus bij deze, jouw eerste Sinterklaas cadeau: de vernieuwde Schoenzetkalender voor 2018. Na het succes van vorig jaar, moest er uiteraard een nieuwe versie komen. Ik heb er weer enorm veel plezier gehad in het bedenken en maken van de nieuwe kalender. Hopelijk vinden jullie hem ook weer mooi genoeg om te downloaden en te delen.

Hoe werkt de Schoenzetkalender?

Download de kalender en laat je kind hem hel mooi versieren. Dat kan door kleuren, of misschien plakt jouw kind er liever mooie stickers op. Kan allemaal! Naam erop, oprollen, strik er omheen en in de schoen zetten. Vergeet niet om er ook iets bij te doen (pen/stift/stickers etc), waarmee Piet de dagen aan kan merken waarop het schoentje gezet mag worden. De volgende dag geef je de kalender een ereplaatsje in huis. Lijst hem in of plak hem aan de muur met een paar stukken plakband. Wat jij wilt!

Gebruik de kalender niet alleen voor de schoenzetdagen, maar kruis ook elke dag een pakje weg en tel zo samen af naar Pakjesavond.

Het lijkt me overigens erg leuk om jullie kalenders te zien. Deel ze daarom op op mijn Facebook pagina of via social media met de hashtags #mooimentha #schoenzetkalender

Ik wens jullie allemaal een heel gezellige Sinterklaasperiode toe!

Download de Schoenzetkalender

Klik op onderstaande afbeelding om de kalender (pdf) te downloaden en te printen.

@MooiMentha op Instagram