De Schoenzetkalender 2019

De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan! Nog even en Sinterklaas zet weer voet op Nederlandse bodem. Na het succes van de afgelopen 2 kalenders, kon ik het natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Oftewel: hier is de Schoenzetkalender 2019!

Vorig jaar gaf ik jullie een bonte verzameling cadeautjes, dit jaar ben ik helemaal los gegaan op het tekenen van schoenen.

Sfeerbeeld Schoenzetkalender 2019

Hoe werkt de Schoenzetkalender 2019?

Download de kalender en zet je kind(eren) aan het werk om hem zo mooi mogelijk te versieren. Kleuren, stempelen, glitters… Wat ze maar kunnen bedenken 🙂 Oprollen, dichtbinden met een lintje (een enorme strik kan de Sint ook altijd wel waarderen) en zet hem op 17 november, samen met evt. een verlanglijsje in de schoen. En vergeet vooral ook niet om er een lekkere wortel voor Amerigo bij te doen!
Tip van Flip: doe er ook een pen, stift of setje stickers bij zodat Piet erop aan kan geven wanneer de schoen gezet mag worden.

Geef de ingevulde Schoenzetkalender een mooie plek in huis. Geef hem een mooie lijst, plak hem op de muur met fancy washi tape of lekker klassiek: aan de koelkast met een stel fouter-dan-foute magneten. Als hij maar goed gezien kan worden!

Door elke dag het juiste schoentje af te kruisen, kan je de Schoenzetkalender ook gebruiken als Aftelkalender. Zo komt Pakjesavond elke dag een schoentje dichterbij.

Uiteraard wil ik heel graag zien wat jullie met de kalender hebben gedaan. Deel de mooiste creaties op de MooiMentha Facebookpagina, of op Twitter en Instagram met de hashtags #mooimentha #schoenzetkalender2019. Ik kan niet wachten om ze allemaal te zien!

Ik wens jullie allemaal veel kleur- en knutselplezier en een heel gezellige Sinterklaasperiode toe!

Download de Schoenzetkalender

Klik op onderstaande afbeelding om de kalender (pdf) te downloaden en te printen.

Schoenzetkalender 2019