Ozone Projects

Ozone Projects

Magento 2 template | Logo | Huisstijl

Ozone Projects voorziet de offshore windindustrie van hoog opgeleide en gecertificeerde technici voor projecten op locatie. Zij zijn onderdeel van Phoenix Atlantic B.V.

Ozone vroeg mij de complete huisstijl en het Magento2 template te ontwerpen en uit te voeren. Een belangrijke wens was dat de huisstijl en het template vrij eenvoudig te hergebruiken zouden zijn voor andere, toekomstige werkzaamheden.

Het logo en de huisstijl

Als eerste begon ik het logo te schetsen. Vanuit de vorm van de feniks ontstond de uiteindelijke vorm welke op verschillende manieren gezien kan worden. In rood/oranje de vlammen van de feniks of, zoals voor Ozone Projects is gebruikt, de blauwtinten welke zowel golven van de zee als windvlagen kunnen voorstellen. Door in de huisstijl een extra beeldelement toe te voegen, passend bij het onderwerp, komt het complete verhaal tot leven. Met behulp can de cold foil techniek kregen de visitekaartjes een stoere, metallic uitstraling.

De Ozone Projects website

De meertalige website op www.ozone-wind-projects-com is in Magento2 neergezet door B-Tronics, waarbij ik de frontend development, oftewel het custom template, heb uitgevoerd.


@MooiMentha op Instagram