HIJ IS ER WEER!!!

De 2020 Sinterklaas Aftelkalender

De gezelligste tijd van het jaar komt er weer aan! Nog even en Sinterklaas zet weer voet op Nederlandse bodem. Sinds 2017 maak ik ieder jaar een nieuwe aftel-/schoenzetkalender en uiteraard houd ik deze traditie in ere. Oftewel: hier is de Pakjesavond Aftelkalender 2020! Wel op een wat andere manier dan anders. Dit jaar verspreid ik de kalender via mijn nieuwe webshop Creanerd.nl. Daar vind je nog meer leuke (Sint) printables.

Uiteraard wil ik heel graag zien wat jullie met de kalender hebben gedaan. Deel de mooiste creaties op de Creanerd Facebookpagina, of op Instagram met de hashtags #creanerd #aftelkalender2020. Ik kan niet wachten om ze allemaal te zien!

Ik wens jullie allemaal veel kleur- en knutselplezier en een heel gezellige Sinterklaasperiode toe!

DOWNLOAD DE SCHOENZETKALENDER

Klik op de afbeelding hieronder om de kalender (pdf) te downloaden en te printen.