2017 – Een terugblik

31 Oktober 2016, de dag dag ik mijn ontslag indiende bij mijn baan in Rotterdam. Na ruim 16 jaar in dienst te zijn geweest bij verschillende leuke en uitdagende bedrijven, stond ik per 1 december op eigen benen. Ik was officieel ZZP-er. Ineens stond ik niet meer 2 dagen in de week in de file. Hoefde ik niet langer om 6.30 het bed uit te sluipen in de hoop dat vriend en zoonlief niet wakker zouden worden. Geen 12 uur per dag meer van huis zijn. In plaats daarvan rustig wakker worden, ontbijten en dan lekker aan de slag. Achter mijn eigen computer, gewoon thuis.

Persoonlijke en creatieve ontwikkeling

Wat is er een hoop gebeurd het afgelopen jaar! Gewerkt voor nieuwe klanten, bestaande klanten, grote klussen, kleine klussen, en vooral veel meer rust gekregen in mijn hoofd. Ik geniet van het feit dat ik meer creatieve opdrachten heb en niet meer alleen maar websites programmeer. Tevens heb ik veel geleerd, persoonlijk én professioneel, en mezelf op veel verschillende vlakken verder ontwikkeld. Er is ook meer ruimte om nieuwe dingen te proberen en technieken te verbeteren.

Wensen voor 2018

Voor 2018 streef ik vooral naar een voortzetting van het succes van 2017. Voor mezelf wens ik vooral meer lef om nieuwe dingen te proberen, met name op creatief en illustratief vlak. Daarvoor heb ik al een leuk side project in de planning staan waar ik hopelijk in de komende maanden wat teasers voor los kan laten.
Voor MooiMentha! zelf ben ik daarnaast bezig met een stijlupdate welke beter past bij de persoon die ik nu ben en waar ik met mijn bedrijf naartoe wil. Creatief met een vleugje rock ’n roll. De nieuwe huisstijl zal volgens de huidige planning in het eerste 2018 worden onthuld, dus houd deze site en mijn social media (facebook, instagram, twitter) in de gaten!

Dankwoord

Via deze weg wil ik al mijn klanten, oud én nieuw, bedanken voor het vertrouwen dat jullie niet alleen in 2017, maar de afgelopen 8 jaar in MooiMentha! hebben gelegd. Zonder jullie was ik niet zo ver gekomen! Op naar een creatief 2018!

Prettige feestdagen!

@MooiMentha op Instagram