Webdesign

WordPress website

Je website is het online visitekaartje van je bedrijf en moet dan ook naadloos aansluiten op je huisstijl. Met een custom WordPress template ben je verzekerd van die continuïteit.

Ik kies ervoor om in WordPress te ontwikkelen met name vanwege de lage leercurve en de flexibiliteit die het systeem mij als developer geeft om het geheel op maat in te richten. Daarnaast is het systeem continu in ontwikkeling en daardoor relatief veilig. Omdat de community achter WordPress bijzonder groot is, worden mogelijke veiligheidsproblemen snel opgespoord en opgelost.

Magento template

Voor bedrijven die producten online willen verkopen, staat Magento al jaren in de top 3 van de meest gekozen e-commerce oplossingen. Met een custom template zet je ook met je Magento site de herkenbaarheid van je bedrijf en huisstijl voort.

De ontwikkeling van een Magento store doe ik in samenwerking met B-Tronics. B-Tronics heeft zeer ruime ervaring met backend development en uitbreiding van Magento. Door de nauwe samenwerking, kan ik mij volledig richten op de frontend: het ontwerpen en ontwikkelen van een custom template op basis van jouw voorkeuren en huisstijl. Samen vormen wij een sterk team en zorgen wij ervoor dat de store volledig aansluit op jouw wensen en doelstellingen.

@MooiMentha op Instagram